Narko-diler i nasilnik bliski SDA organizovali zviždanje i prozivku premijerke i Lončara

19:10, 30.06.2020.
Izvor: novosti.rs
Današnje zviždanje i prijetnje premijerki Srbije Ani Brnabić i ministru zdravlja Zlatiboru Lončaru u Novom Pazaru organizovale su kriminalne strukture bliske lideru Stranke demokratske akcije Sulejmana Ugljanina.

Prema informacijama Novosti, grupu koja je u krugu bolnice, verbalno napala Brnabićevu i Lončara, predvodili su Rejhan Mavrić i Aladin Paučinac, koji su odavno dobro poznati policiji.

Prvi je osuđivani narko diler, uhapšen u Hrvatskoj kada je švercovao kokain u kovčezima od 40 kilograma. Naime, on je u martu 2010. godine priveden na zagrebačkom aerodromu “Pleso“ pri redovnoj kontroli putnika koji su doputovali iz Južne Amerike. U kovčezima je, tada, pronađena odjeća puna kokaina.

Među simpatizerima SDA, koji su “glumili“ spontano okupljene građane bio je i Paučinac poznat ne samo po tome što je javno zagovarao otcepljenje tzv. Sandžaka od Srbije, već i po raznim mahinacijama i kriminalnim aktivnostima.

Iako je javnosti postao poznat 2009. godine kada je bio jedan od učesnika napada na Nedžada Šaćirovića rukovodioca Građevinske službe Mešihata Islamske zajednice u Srbiji. Osim toga optuživan je i za falsifikovanje dokumenata.

Inače, ovaj performans na društvenim mrežama podržali su sledbenici Saveza za Srbiju.