Kosovska Mitrovica

Najmanje dvije osobe povrijeđene u tuči i pucnjavi

  • Извор: Курир
  • 30.11.2021. 08:14

Najmanje dvije osobe su povrijeđene u tuči i pucnjavi koje su se dogodile nešto poslije 22.30 u centru Kosovske Mitrovice.

Portparol Kosovske policije za region Sjever, poručnik Branislav Radović, potvrdio je oko ponoći za "KoSSev" da je nešto ranije došlo do incidenta u ulici Vardarskoj.

Policiji je oko 22.42 prijavljeno da je jedno lice najvjerovatnije povrijeđeno u kafiću "Amnezija" posle čega su jedinice izašle na teren.

Radović je rekao da su tokom incidenta dvije osobe ranjene iz vatrenog oružja – jedna u butinu, a druga u nožni prst.

Istraga je u toku, drugi detalji o ovom slučaju biće naknadno saopšteni poslije dobijanja preciznijih i potpunih informacija, poručio je Radović.

Tuča i pucnjava dogodile su se u ulici Vardarska, u neposrednoj blizini jednog od mitrovičkih kafića.

Poslije pucnjave, na licu mjesta viđen je i mladić koji hramlje, a iz predjela potkoljenice se vidjela krv.

Takođe, tuča se poslije pucnjave nastavila i ispred kafića, a na snimku se vidi da u njoj učestvuje nekoliko lica i to u dva obračuna, da se jedno lice iz jedne grupe obara na zemlju i da nastavlja da dobija udarce od strane više drugih mladića.

Istovremeno, više desetina mladih pobjeglo je poslije pucnjave i napustilo kafić.

Na lice mjesta je ubrzo stigla ekipa hitne pomoći koja je odvezla u bolnicu najmanje dvije mlađe osobe, prenosi "Kurir".

U međuvremenu su stigli i pripadnici Kosovske policije. Oni su se potom uputili ka ulici koja vodi ka mitrovičkom KBC-u.