Na računu 2.500.000 evra

Najljepša vijest danas: Skupljen novac za bebu Vanju

  • Извор: Телеграф
  • 11.11.2021. 19:42

Beba Vanja Malović, koja boluje od spinalne mišićne atrofije, novo je čudo Srbije jer je i za nju skupljena ogromna suma novca od 2,5 miliona evra, koliko košta lijek zolgensma, rekli su roditelji za Telegraf.rs.

U trenutku kad su njeni mama i tata saopštili da imamo još samo 4 dana da skupimo novac, prije nego što preslatka djevojčica napuni šest mjeseci (doktori preporučili da je to rok do kad treba da primi lijek), na računu Malovića bilo je milion i 400.000 evra. Nedostajalo je više od milion.

Danas je stigla vijest, na računu Malovića je 2.500.000 evra.

Vanjini roditelji su kasno uveče u srijedu pozvali sve da isprazne humanitarne kutije i da se uplati sav novac u petak.

Da je bolest uznapredovala vidi se i u nekim svakodnevnim aktivnostima, a najviše kada Vanja vježba sa svojim fizioterapeutom.

Međutim, posljednjih nedelja ona više ne može da podnese ni najprostrije vježbice. Ne pomaže ni pjesma fizioterapeuta, ni pjesmice sa telefona, nju ovo sada prosto boli. Bolest pristiže u sve teže obliku. Njene suzice dovoljno govore, ali vježbati se mora. Zato je bilo bitno da se novac skupi prije nego što napuni šest mjeseci.

Sada kad je skupljen novac, pitanje je administracije kada će Vanja otputovati za Budimpeštu gdje će primiti zolgensmu.

  • 09:00 Серија: Крваво цвијеће (Р)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 10:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:15 Ловачки савети

    ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+) (Р)

    ''''''''''Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина