Nestanak prijavljen 3. jula

Najbliži tragaju za Draganom i ne gube nadu

  • 11.08.2018. 09:00

Kruševljanin Dragan Tomić (56), čiji je nestanak prijavljen 3. jula, sve do prije nedjelju dana viđan je na više lokacija u gradu, ali ga, po dojavi i dolasku na lice mjesta, porodica ipak nije zaticala. Opsežna potraga u privatnoj režiji još nije dala rezultate, pa porodica sada traži nove tragove.

"Pretpostavljamo da je sada slabije prepoznatljiv u odnosu na fotografiju koju smo lijepili po gradu, vjerovatno mu je i brada prilično porasla - predočava za "Novosti" snaja Marina Tašov, dodajući da su pretražili i najzapuštenije objekte po Kruševcu, napuštene narkomanske "štekove" i neka privremena skloništa za lutalice. - Odmah po nestanku, ljudi su ga viđali na Novom groblju, u naselju Lazarica, kod fabrike "Rubina", prema autobuskoj stanici. Reagovali smo čim bi nam se neko javio, ali ispostavilo se da više nije bio tamo. Posljednje što smo našli, bile su njegove papuče u naselju Bare.

Tomić ima problema sa pamćenjem i demencijom, što je posljedica povrede od prije dvadesetak godina, kada je kundakom udaren u glavu prilikom oružane pljačke u inostranstvu, gdje je radio kao konobar na željeznici. Morao je u invalidsku penziju, ali se srećno oženio Maricom i otac je dva sina. Potomci napominju da o ocu brinu i da je, uz terapiju, potpuno funkcionalan. Bez ljekova je, međutim, duže od mjesec dana.

Porodica vjeruje da se zbog potimog i tihog karaktera njihov nestali član uklopio u neku zajednicu beskućnika. Činjenica da je viđan kod groblja ukazuje na to da je tamo uzimao hranu koju su poštujući običaje donosili ožalošćeni Kruševljani.

Тагови:
  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Емисија: Народ Прича (Р)

    Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић, откриће вам шта срце народа прича о Српској, о традицији и историји наших градова и села, о њиховој свакодневици и борби за очување правих вриједности, марљивом раду, вјери, и љубави према њиховој и нашој, отаџбини.

  • 12:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:55 Емисија: Тет а тет са Татјаном Трнинић (Р)

    Врата састанака у четири ока отварамо само због вас!

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина