Istražuje se da li ima veze sa trostrukim ubistvom

Nađena čaura na mjestu gdje je zapaljen auto Đokića: Da li su ubijeni u vozilu?

  • Извор: Телеграф
  • 04.10.2021. 13:44

Na mjestu gdje je zapaljen automobil porodice Đokić, pronađena je čaura, nezvanično saznaje Telegraf.rs.

Istražuje se da li ima veze sa trostrukim ubistvom porodice iz Aleksinca, piše ovaj portal.

Prema prvim nezvaničnim informacijama, sumnja se da su Đokići ubijeni u automobilu, a ne isključuje se mogućnost da je oružje imalo prigušivač, jer nema svjedočenja da su se čuli pucnjevi.

Takođe, kako se sumnja, ubice su navodno pokupile čaure, jer balističko vještačenje dovodi do identifikacije oružja, jer su brazde na čauri jedinstven, kao otisak prsta. Postoji mogućnost da su ubice napravile propust, jer im je čaura ispala, kako se pretpostavlja u ovoj fazi istrage.

Danas se očekuju rezultati obdukcije kako bi se tačno utvrdilo na koji način su Goran, Gordana i njihova ćerka Lidija ubijeni.

Nekoliko potencijalno osumnjičenih osoba za ubistvo Đokića, stravičnog zločina u Aleksincu, prošlo je poligraf, piše Pink.

U rasvetljavanje ubistva su uključeni svi policijski resursi, dodajući da se očekuje hapšenje ubica, dodajući da će danas će biti obavljena obdukcija, pa će se saznati uzrok smrti.

Tročlana porodica Đokić juče je pronađena mrtva na nepristupačnom terenu u ataru sela Moravac, na oko 12 kilometara od mjesta gdje je pronađen njihov zapaljeni automobil.

Tijela su spaljena i sakrivena, a otkrivena su tako što je primjećena ruka koja je virila iz šipražja. Goran je identifikovan uz pomoć otiska prsta, Gordana preko narukvice koju je nosila, dok je tijelo njihove ćerke bilo u neprepoznatljivom stanju.


Тагови:
  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Народ прича

    Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић, откриће вам шта срце народа прича о Српској, о традицији и историји наших градова и села.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.