Niš

Muškarac mjesecima trunuo u stanu, smrad alarmirao komšije

20:05, 07.02.2019.
Izvor: Blic
Thumbnail
Beživotno tijelo muškaraca u poodmakloj fazi raspadanja, pronađeno je danas oko 17 časova u stanu u zgradi na Bulevaru Nemanjića 20 u Nišu.

Pretpostavlja se da se radi o I.Ć. (75) koji je živio u tom stanu, ali će njegov identitet biti naknadno potvrđen jer je zbog stanja u kojem se tijelo nailazilo, vizuelna identifikacija bila nemoguća.

Leš je otkriven tako što je, po riječima stanara, jedan komšija osjetio neprijatan miris koji je dopirao iz njegovog stana pa je obavijestio policiju, budući da komšiju niko nije vidio već oko dva mjeseca. Budući da preminuli nema srodnike a da je stan bio zaključan sa unutrašnje strane, vrata su otvorena uz pomoć vatrogasaca, piše Blic.

O slučaju je obavješteno i Osnovno javno tužilaštvo u Nišu koje je naložilo obdukciju radi identifikacije i utvrđivanja tačnog uzroka smrti. Pretpostavlja se da je smrt prirodna jer prema nezvaničnim informacijama, nisu uočene nikakve sumnjive okolnosti koje bi ukazale na postojanje krivičnog djela. Tačan uzrok smrti biće utvrđen obdukcijom.