Niš

Momak satima silovao i tukao svoju djevojku, njega brutalno pretukao njen otac

  • 22.12.2020. 17:10

Pred Višim sudom u Nišu u toku je suđenje N.R. (24) iz sela Donje Međurovo optuženom da je djevojku sa kojom se zabavljao, silovao na naročito svirep i ponižavajući način zbog čega mu prijeti zatvor od pet do petnaest godina zatvora.

Pred sudom, ali Osnovnim, uskoro će se naći i otac žrtve Č.N. (50) iz sela Trupale, protiv kojeg je pokrenuta istraga zbog teških tjelesnih povreda koje je nanio njenom momku. Ukoliko bude osuđen, on bi mogao da završi na petogodišnjoj robiji.

N.R. se tereti da se sedmog marta ove godine u svojoj porodičnoj kući u uračunljivom stanju nakon ljubomornog ispada zbog poruka koje je video na njenom mobilnom telefonu, skoro četiri sata svirepo iživljavao nad svojom žrtvom.

Najprije je ošamario, zatim je više puta udario šakama, pesnicama i koljenima po tijelu, gađao je upaljačem, prijetio je da će joj razbiti flašu o glavu a zatim je prinudio na sodomiju. Sve vrijeme je djevojku obasipao uvredama, nazivao je “ku*vom” i “ku*kom”, pljuvao je i polivao pivom po kosi.

Govorio joj je: – Što ne zoveš sada svoga tatu da te spasi, zapaliću vas, ubiću vas! – navedeno je u optužnici protiv N.R.

Djevojka je iskoristila trenutak njegove nepažnje i sa telefona N.R. pozvala taksi kojim je pobjegla kući. Njeni roditelji su odmah shvatili da je zlostavljana pa su pozvali policiju.

Nakon saznanja da ga policija traži, N.R. je djjevojci slao poruke i ubjeđivao je da odustane od prijave s obzirom na to da je na uslovnoj slobodi zbog nasilja u porodici.

Međutim, ona ga nije poslušala pa je 11. marta ove godine, upao u njen dom u Trupalu. Kako je novinarima ispričao njen otac Č.N. nakon što ih je obasuo psovkama, N.R. je razvalio vrata i banuo im u kuću.

Vikao je: – Izađi p…., da ja i ti riješimo stvar. Učinilo mi se da čujem zvuk repetiranja pištolja pa sam kćerku sakrio ispod kreveta a ženu iza regala. Nisam htio da mu otvorim, on je udarao na vrata da bi ih u jednom trenutku razvalio i upao u sobu. Skočio sam na njega i u tom rvanju sam ga ubo nožem – ispričao je tada Č.N.

Suđenje N.R. će biti nastavljeno 25. januara 2021. godine. Protiv Č.N. i dalje je u toku istraga koju vodi Osnovno javno tužilaštvo, a prema riječima Ivana Markovića, portparola OJT, još se sprovode dokazne radnje, piše Telegraf.

Тагови:
  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија

    ''''Серија

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Бизнис клуб (Р)

    Бизнис клуб (Р)