Vraćali se sa svadbe

Mladić i snaja poznatog srpskog fudbalera stradali u nesreći

  • 28.04.2019. 16:24

Nikola Dević (22) tragično nastradali mladić u saobraćajnoj nesreći koja se sinoć dogodila na putu između Stare i Nove Pazove, bio je dugogodišnji član rukometnog kluba “Nova Pazova”, a ovaj klub se sada oprostio od njega na društvenim mrežama.

"Tužna vijest potresla je Novu Pazovu. Dugogodišnji član rukometnog kluba “Nova Pazova” Nikola Dević, tragično je nastradao u saobraćajnoj nesreći. Anđeli nek te čuvaju jer ti to zaslužuješ!", Stoji uz fotografiju na Instagram stranici ovog kluba.

Njegovi prijatelji izjavljuju saučešće uz riječi: “Devke, počivaj u miru”.

Podsjećamo, mladić Nikola Dević (21) i Aleksandra Kolarov (49) izgubili su život u nesreći koja se dogodila na putu između Stare i Nove Pazove sinoć oko 22 sata, dok je dvoje njihovih saputnika još uvijek u teškom stanju.

"Nesreća se dogodila sinoć oko 22 sata kada je automobil „pasat“ idući iz pravca Stare Pazove ka Novoj sletio sa puta i udario u drvo. Dvoje mladih je na licu mjesta izgubilo život, a dvoje teško povrijeđenih je prevezeno u Zemunsku bolnicu", rekli su u MUP-u.

Prema riječima prijatelja, njih četvoro se vraćalo kući u Novu Pazovu sa svadbe koja je bila Staroj Pazovi i u trenutku preticanja su izgubili kontrolu nad vozilom nakon čega su sletjeli sa puta i zakucali se u drvo. Nikola i Aleksandra na licu mjesta su izgubili život, dok dvoje ostalih se trenutno nalaze na intenzivnoj njezi Zemunske bolnice i u teškom su stanju.

Svadba sa koje su se vraćali bila je svadba njihovog kolege iz firme koju drži, prema pisanju Kurira Aleksandrin muž u kojoj su svi bili zaposleni. Kurir navodi i da je Aleksandra snajka proslavljenog srpskog fudbalera Aleksandra Kolarova.

Na njegovom Fejsbuk profilu stoji da se godinama intenzivno bavio rukometom i većina fotografija je sa raznih utakmica na kojima je igrao. Takođe, Nikola je bio strastveni navijač Partizana, pa je dosta objava posvetio svom omiljenom klubu.

Тагови:
  • 23:20 Ноћни програм

    Ноћни програм