Bajkersko vjenčanje u Zaječaru

Mladenci na motorima došli pred matičara  

  • 16.08.2019. 17:35

Danas u Zaječaru dogodilo se jedno nesvakidašnje vjenčanje. Mladenci i svatovi na svečani čin u Gradsku upravu pristigli su motorima.

Parkiravši se ispred institucije u kojoj su vrlo brzo rekli "da", najprije su se začule sirene, a onda i turaža motociklista.

Potpuno spontano, bez vjenčanice i odjela, ali s mnogo ljubavi, Marija i David Milojević, sa svatovima su se do dovezli do matičara.

Marija je bila u bijelom, ali bijelim pantalonama i sakou, dok se David odlučio za košulju i pantalone.

Ovom neobičnom vjenčanju prisustvovali su članovi porodice, njihovi prijatelji, kao i brojni Zaječarci koji su se zatekli u centru grada.

Poslije izgovaranja sudbonosnog "da", dvoje mladih, popeli su se na svoje motocikle i uz pratnju prijatelja, zaplovili u bračne vode.

Kako je sve izgledalo, pogledajte na snimku ispod:

Тагови:
  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Емисија: Народ Прича (Р)

    Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић, откриће вам шта срце народа прича о Српској, о традицији и историји наших градова и села, о њиховој свакодневици и борби за очување правих вриједности, марљивом раду, вјери, и љубави према њиховој и нашој, отаџбини.