Imala četiri operacije

Mira Marković u teškom zdravstvenom stanju, ljekari čine sve da joj spase život

  • 08.04.2019. 08:10

Surpuga Slobodana Miloševića je u teškom stanju, imala je četiri operacije, tako da su joj vitalne funkcije ugrožene, piše dnevnik Alo.

U teškom zdravstvenom stanju ona se nalazi u bolnici u Sočiju i ljekari o njenom oporavku ne žele da daju nikakve informacije niti prognoze.

"Mira je imala već četiri operacije, a nakon posljednje je došlo do određenih komplikacija i pada imunog sistema. Ljekari su zbog toga zabrinuti i kada se uzmu u obzir i njene godine, nisu željeli da daju prognoze po pitanju oporavka", navodi izvor iz Sočija.  

Podsjećamo, apelacioni sud u Beogradu nedavno je ukinuo presudu kojom je Mira Marković osuđena na godinu dana zatvora zbog zloupotrebe službenog položaja pri dodjeli državnih stanova i naloženo je da se suđenje ponovi i da se u novom postupku otklone povrede na koje je ukazao.

Presuda kojom je osuđena na godinu dana zatvora donijeta je u junu 2018, 15 godina nakon pokretanja postupka, i suđeno joj je u odsustvu, s obzirom na to da živi u Moskvi.

Тагови:
  • 22:05 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:20 Серија: Ел Чапо (16+)

    ''Прича о озлоглашеном нарко босу, једном од најопаснијих и крволочнијих мафијаша.

  • 23:20 Серија: Ред Рок (12+)

    Ред Рок' је ирска криминалистичка серија која прати случајеве полицијске станице смјештене у измишљени приморски град Ред Роцк у близини Даблина, те приватне турбулентне односе гардиста и мјештана.

  • 23:45 Ноћни програм

    Ноћни програм