Mihajlović: Pokušaj izazivanja nasilja i nereda na ulicama

  • 11.08.2019. 11:15

Potpredsjednica vlade i članica Predsjedništva SNS Zorana Mihajlović osudila je, kako je ocijenila, pokušaj izazivanja nasilja i nereda na ulicama prilikom protesta pristalica opozicionog Saveza za Srbiju.

"Svako u Srbiji ima pravo da iskaže svoj protest, ali niko, pa ni Boško Obradović, Vuk Jeremić i Dragan Ðilas ne smeju nasiljem na ulici da ostvaruju svoje ciljeve. Bilo bi dobro da se lideri Saveza za Srbiju dogovore i jasno kažu da li su za razgovore sa SNS i ostalim strankama o definisanju izbornih uslova, ili neće razgovore već žele incidente na ulicama", rekla je Mihajlović. 

Ona je primjetila i da što je manji broj pristalica na protestima opozicije u Beogradu, to više postaju nasilni, a da se priča o bojkotu koristi kao opravdanje za poraz na izborima.

"Srpskoj naprednoj stranci je više nego bilo kojoj drugoj stranci stalo da se redovni izbori na proleće održe u skladu sa svim demokratskim i međunarodnim standardima jer ne želimo da bilo kakva senka padne na još jednu pobedu koju SNS očekuje. U Srbiji će se na vlast dolaziti isključivo podrškom građana na izborima, a ne sukobima na ulici", kaže Mihajlović.    

  • 10:00 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 11:00 Кето кухињица

    Ужине или комплетни оборци прилагођени кето исхрани са ниским удјелом угљених хидрата.

  • 11:15 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:30 Емисија: Аграр (Р)

    Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде.

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина