Vranje

Medicinska sestra tvrdi da ju je načelnik Hitne pomoći godinama seksualno zlostavljao

  • 19.10.2019. 14:09

Tvrdnje koje je nedavno u javnost iznijela medicinska sestra Danijela Cvetković, zaposlena u službi Hitne pomoći u vranjskom Zdravstvenom centru, da je načelnik doktor Slađan Stanisavljević godinama seksualno uznemirava šaljući joj lascivne SMS poruke, dobrano je uzburkala duhove u ovoj ustanovi, ali i u samom gradu.

Detalji ovog dogđaja ne prestaju da se prepričavaju i sada kada je rukovodstvo Zdravstvenog centra smijenilo Stanisavljevića sa mjesta načelnika ove službe, objavila je JuGmedia.

Ova vest objelodanjena je i na sajtu Zdravstvenog centra tako što je objavljeno da je za novog načelnika Hitne pomoći imenovan doktor opšte medicine Danijel Milovanović.

Da podsjetimo, sve je počelo kada je medicinska sestra Danijela Cvetković objelodanila da godinama trpi seksualno uznemiravanje od Stanisavljevića, načelnika Hitne pomoći, koji joj je godinama slao lascivne SMS poruke i to pogotovo kada je bio u alkoholisanom stanju.

Na sve prozivke Stanisavljević je odgovarao da ne želi da se u medijima rješavaju nesuglasice zaposlenih u Zdravstvenom centru, tvrdeći pri tom da nije bilo nikakvih prijetnji i mobinga.

Bilo, kako bilo, u cijeloj ovoj priči sestra Danijela je pokazala veliku hrabrost, iznijevši u javnost problem sa kojim se suočava veliki broj žena u ovoj zemlji i pokazala da sve one koje trpe ovakav i sličan vid nasilja, treba isto da urade.

  • 14:15 Серија: Авионџије (Р) (12+)

    ''''Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Енерго клуб

    Релевантне актуелности из области производње електричне енергије.