Sajmište

Mališani naišli na užasan prizor: Tijelo žene bilo na pruzi, tragovi krvi i odjeće na lokomotivi

  • 08.05.2021. 13:10

Tijelo ženske osobe srednjih godina, čiji identitet za sada nije poznat, pronađeno je u petak nekoliko minuta iza ponoći, u blizini željezničke pruge Čačak – Kraljevo, u naselju Sajmište.

Prema pisanju Novosti, nesrećna žena se bacila pod voz.

Pretpostavka je da se radi o ženi čiji je nestanak porodica prijavila u četvrtak, u popodnevnim satima, a koja je živjela u naselju Sajmište. U potragu za njom prvo su krenuli komšije i rodbina.

– Pretražili smo prvo čitavo naselje, alarmirali komšije i poznanike, zvali smo telefonom sve za koje smo sumnjali da je kod njih svratila, ali bezuspješno. Pretražili smo i obalu rijeke Morave, mislili smo da je po lijepom vremenu otišla da prošeta, pa zaspala pored rijeke. Policiji je nestanak prijavljen kada smo izgubili svaku nadu da ćemo je naći – kazao je komšija nesrećne žene.

Još nema zvaničnih informacija o ovom tragičnom događaju, pa se ne zna pouzdano nepoznato da li se žena ubila ili je riječ o nesrećnom slučaju, prenosi Blic.

– Policiji je sinoć nešto iza ponoći stigla dojava da se na željezničkim šinama nalaze dijelovi ljudskog tijela. Tijelo su noćas primjetila djeca koja su tuda prolazila. Definitivno je potvrđeno da je ženu udario voz, jer je po nalogu tužioca izvršen pregled lokomotive koja je prugom prošla iz pravca Požege prema Kraljevu. Na kraljevačkoj željezničkoj stanici lokomotiva je pregledana i na njoj su uočeni tragovi krvi i odjeće žrtve. Za sada ne možemo reći kako je žena završila pod točkovima voza – rekao je izvor blizak istrazi, prenose Novosti.

Тагови:
  • 22:30 Серија: Ел Чапо (16+)

    *Серија: Ел Чапо (16+)

  • 23:30 Серија: Ред Рок

    Серија: Ред Рок