Avionom za Španiju

Mali Dušan otišao u Barselonu na liječenje VIDEO

  • 15.09.2018. 21:35

Četvorogodišnji Dušan Todorović krenuo je avionom za Barselonu, gdje će mu biti nastavljeno liječenje.

“Mali Dušan je helikopterom koji je obezbjedilo Ministarstvo zdravlja oko 18:10 poletio sa stadiona u svilajnačkom naselju Bojača do Beograda, gdje je avionom koji je obezbjedila Vlada Republike Srbije uz pratnju ljekara Dječije bolnice u Tiršovoj, otputovao na liječenje u Barselonu”, navodi se u saopštenju koje je poslato medijima.

Sanitet Univerzitetske dječje klinike iz Tiršove prije toga je Dušana sa porodicom dovezao iz Kušiljeva u Svilajnac. 

Prethodno je fondacija “Podrži život“ objavila saopštenje u kom navodi da je prikupljen novac za liječenje četvorogodišnjeg Dušana Todorovića. 

Navedeno je da su uz pomoć dobrih i humanih ljudi prikupljena sredstva, koja su Dušanu bila potrebna zbog nastavka liječenja u Barseloni. 

“Fondacija je od četvrtka 6. septembra do 15. septembra ukupno sakupila iznos od 119.391,14 evra, u koji ne ulazi prihod od SMS poruka, kao ni iznosi koji su uplaćeni tokom dana na račun Fondacije i devizni iznosi koji su uplaćeni u petak. Fondacija će u ponedjeljak javno dostaviti izvještaje o preostalim sredstvima, nezvaničnom broju SMS poruka i nezvaničnom iznosu koji će operateri uplatiti po ugovoru koji imaju sa Fondacijom i plan realizacije preostalih osam akcija, koje su trenutno pokrenute“, navodi se.

  • 21:20 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    '''''''Серија: Од јутра до сутра (12+)

  • 22:05 Серија: Авионџије (12+)

    ''Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 22:35 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:50 Серија: Ред Рок (12+)

    '''Серија: Ред Рок (12+)

  • 23:20 Ноћни програм

    Ноћни програм