Određen joj pritvor

Majka monstrum maloljetnu kćerku podvodila muškarcima i čekala u drugoj sobi da završe

  • 06.03.2019. 15:00

Protiv Subotičanke Eleonore R. (42) Više javno tužilaštvo vodi istragu zbog sumnje da je svoju 14-godišnju kćerku podvodila muškarcima i seksualne usluge s njenim maloljetnim djetetom im naplaćivala 6.000 dinara (oko 100 KM), saznaje „Blic“.

Majka monstrum je ove godine, od januara do polovine februara, u svojoj kući u Subotici primala muškarce koji su imali seks s njenom maloljetnom kćerkom i za to im je naplaćivala.

Eleonora R. je kćerku podvodila u svojoj kući u širem centru Subotice.

"Svoju maloljetnu kćerku ona je predala drugim osobama, starijim muškarcima, radi vršenja prostitucije. To je radila tako što je u više navrata mobilnim telefonom stupala u kontakt s trojicom muškaraca iz Subotice i obližnjeg naselja. Dogovorila bi s njima da dođu kod nje kući da bi imali seksualni odnos s djevojčicom", kaže izvor „Blica“.

Muškarci su sa 14-godišnjakinjom imali seksualni odnos dok se njena majka nalazila u susjednoj prostoriji!

"Osumnjičena je svaki put za podvođenje svoje maloljetne kćerke dobivala 6.000 dinara (oko 100 KM). Svjesno je sve radila", kaže sagovornik.

Eleonora R. je osumnjičena za krivično djelo trgovina ljudima, a u Višem sudu u Subotici “Blicu” je potvrđeno da se osumnjičena nalazi u pritvoru i da je Više javno tužilaštvo pokrenulo istragu.

Prema riječima Rajka Maravića, portparola Višeg suda, za ovo krivično djelo zaprijećena je kazna zatvora od pet do 20 godina.

Тагови:
  • 22:30 Серија: Ел Чапо (16+)

    *Серија: Ел Чапо (16+)

  • 23:30 Серија: Ред Рок

    Серија: Ред Рок