Niš

Majka devojčice koja je nestala: Otišla je da proda knjige i nije se vratila, policija ju je pronašla u stanu starijeg čovjeka

  • 31.07.2019. 07:36

Moja ćerka je u subutu u 6 časova izašla iz kuće da proda knjige koje joj više nisu potrebne, a onda je tog dana trebalo da se nađe sa drugaricom. 

U nekom trenutku sjela je sa drugaricom u obližnji kafić u centru da popiju sok i tada joj je prišao stariji čovek i rekao joj da pođe sa njim, da upozna njegove sinove, priča za „Blic“ Ivana N, majka trinaestogodišnje djevojčice, čiji je nestanak bio prijavljen policiji i za kojom je u nedjelju bila raspisana potraga.

Informacija o nestanku trinaestogodišnjakinje iz Niša bila je objavljena na društvenim mrežama. U objavi je pisalo da je djevojčica posljednji put viđena u centru grada. Njen nestanak bio je prijavljen i policiji koja je odmah krenula u potragu.

Djevojčica je pronađena u nedjelju uveče u jednom stanu u centru grada, i odmah je od nje uzeta izjava.

Prema riječima majke Ivane ona još uvek nije imala priliku da se lijepo ispriča sa djetetom, jer je djevojčica sada u centru za socijalni rad. 

Kako je dalje objasnila, njena ćerka godinama vježba jedan borilački sport, te ju je, navodno, stariji čovjek namamio u svoj stan pričom o sportu.

"Dijete mi je naivno, krenulo je sa njim da upozna njegove sinove, koji imaju 21 i 24 godine. Ona je pronađena u stanu tog čoveka, a nakon toga je dala izjavu da nije povrijeđena. Ona je bila u Centru za socijalni rad, razgovarala sa njima, videćemo šta se zapravo dogodilo. Kada sam je vidjela u policiji bila je uplakana", priča majka djevojčice.

Kako nezvanično saznajemo, nije bilo osnova za podizanje krivične prijave protiv osoba kod kojih je djevojčica pronađena, ali je izveštaj o događaju proslijeđen Osnovnom javnom tužilaštvu na dalje postupanje.

Тагови:
  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Енерго клуб

    Релевантне актуелности из области производње електричне енергије.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.