Zaječar

Ljekari u šoku: Bio normalan, a u krvi imao 2,27 promila alkohola

  • 12.12.2019. 20:44

Medicinsko osoblje zaječarske bolnice Urgentnog centra nije moglo da vjeruje svojim očima – u ordinaciju je policija dovela mještanina D. S. (56) da bi mu se hitno proverilo zdravstveno stanje jer je u krvi imao 2,27 promila alkohola.

- Ovaj čovjek je normalno hodao, pjevao, zbijao šale… A sa tolikom količinom alkohola bio bi, najblaže rečeno, u jakom snu nalik komi. Pregledali smo ga, uradili EKG, izmjerili pritisak, sve je bilo u redu, osim što se on smijao i šalio na svoj račun, ali i na račun svih nas - navodi Kurir.

Naime, u rutinskoj kontroli zaustavljanja vozila, u prepodnevnim časovima, nadomak Zaječara zaustavljen je jedan automobil koji je najnormalnije išao kolovozom.

Malo se čudno ponašao, ali je bio nasmijan

- Za volanom je bio nasmijan muškarac, malo se čudno ponašao, pa smo odlučili da uradimo alkotest. Nismo vjerovali svojim očima kada je skala pokazala 2,27 promila alkohola u krvi. Uplašeni za njegovo zdravlje, odmah smo ga odveli na odeljenje Urgentnog centra. Kako su nalazi pokazali, on nije bio uopšte životno ugrožen. Onda smo ga odveli u zgradu policije na triježnjenje – saznajemo nezvanično.

U Policijskoj upravi Zaječar potvrđeno je da je muškarac sa 2,27 promila alkohola u krvi proveo u njihovoj zgradi više časova dok se nije otreznio.

Pročitajte još:

Тагови: