Krvava porodična svađa u Beogradu

Ljekari se bore za živote supružnika

  • 11.06.2019. 17:03

Dragoslav Jovanović, koji je sinoć pokušao da se ubije na Novom Beogradu, pošto je pred bebom pucao u suprugu Teodoru Jovanović, na Odeljenju je intenzivne njege Urgentnog centra i u teškom je stanju, baš kao i njegova supruga, potvrđeno je iz Urgentnog centra. Ljekari se trenutno bore da im spasu živote.

Prema nezvaničnim informacijama bračni par je bio pred razvodom, ali ne samo to, Dragoslav Jovanović je imao i zabranu prilaska supruzi.

Međutim, ta zabrana je istekla krajem aprila.

Bračni par se inače sporio oko viđanja djeteta pošto se Teodora iz Surčina, gdje su živjeli, odselila kod roditelja. I navodno je željela da mu zabrani da viđa dijete.

Jovanović inače potiče iz porodice kojoj kriminal nije stran. Njegov otac, Ljubomir Jovanović, zvani Stakleni, odranije je poznat policiji. Dragoslav je sa svojim rođenim bratom Gvozdenom držao kafić u Surčinu, ali i porodično su posjedovali nekoliko lokala u istom mjestu. On je još u tinejdžerskim danima važio za problematičnog momka. Za njegovo ime se često vezivao kriminalni milje surčinskog klana i život "opasnog momka".

Ljubomir Jovanović je inače bio i svjedok pokušaja ubistva Ljubiše Buhe Čumeta u Surčinu 3. avgusta 2002, kad je ubijen Ivica Nikolić. Njemu se ranije, zajedno sa Novakom, starijim bratom Ljubiše Buhe Čumeta, sudilo zbog sumnje da su od ljeta 1998. do kraja 2002. iznuđivali novac jednom surčinskom biznismenu. Oni su bili oslobođeni optužbi, ali je Apelacioni sud tu presudu ukinuo i naložio novo suđenje.

Osim toga, otac mladića koji je juče pucao, Ljubomir Jovanović, hapšen je zbog trgovine ukradenim automobilima, kao i nedozvoljenog nošenja oružja. Prilikom jednog pretresa 1998. kod njega je navodno pronađena policijska radio-stanica.

Podsjetimo, sinoćnja tragedija dogodila se oko 20.20 časova, kada je Jovanović prvo sa tri metka upucao suprugu, a nešto kasnije i sebe. Pored majke je u trenutku napada bila i beba u kolicima, ali ona nije povrijeđena.

Ubrzo su na lice mjesta, osim Hitne pomoći i policije, došli i otac i sestra povrijeđene žene. Beba je sa tetkom, jedno vrijeme, provela u vozilu Hitne pomoći.

  • 20:00 Лутрија РС, Лото

    Пренос извлачења добитних комбинације игре на срећу Лото 7/39 Лутрије Републике Српске.

  • 20:10 Емисија: Прича се

    Политичка, дебатна емисија доноси широк избор актуелних тема, супротстављених ставова, различитих углова, чињеница и реплика.

  • 21:20 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    '''''''Серија: Од јутра до сутра (12+)

  • 22:05 Серија: Авионџије (12+)

    ''Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 22:35 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:50 Серија: Ред Рок (12+)

    '''Серија: Ред Рок (12+)