Mafijaški obračun u Beogradu

Likvidirani muškarac nosio nanonogicu

  • 23.11.2018. 21:34

Predrag M. (49) ubijen je u pucnjavi danas oko 17 sati pred svojom kućom u Kolubarskoj ulici na Dušanovcu, nedaleko od Dušanovačke pijace.

"Naše ekipe su izašle na teren, ali je muškarac preminuo na licu mjesta," rekli su u Hitnoj pomoći.

Prema prvim informacijama, Predrag M. izlazio je iz automobila kada je napadač u njega ispalio više hitaca.

Kako nezvanično saznajemo, ubijeni je stanovao upravo na broju ispred kojeg se dogodio zločin i od ranije je poznat policiji po raznim krivičnim djelima, među kojima je i trgovina narkoticima.

Kako se moglo čuti na licu mjesta, Predrag M. nosio je i nanogicu. Poznanik ubijenog potvrdio je da je on nosio nanogicu, navodno zbog učestvovanja u fizičkom obračunu, a negirao je da je Predrag M. imao veze sa trgovinom narkoticima.

Policija je blokirala ulicu i obavila je uviđaj, a nedaleko odatle nalazi se i policijska stanica. Pred kućom je i bijeli "reno" iz kojeg je ubijeni izašao, a za napadačem, ili više njih, i dalje se traga.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Емисија: Народ Прича (Р)

    Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић, откриће вам шта срце народа прича о Српској, о традицији и историји наших градова и села, о њиховој свакодневици и борби за очување правих вриједности, марљивом раду, вјери, и љубави према њиховој и нашој, отаџбини.