Latino djevojke Stojanovića koštale glave: Evo kako su pomagale egzekutorima

20:17, 14.09.2020.
Izvor: Kurir
Strahinju Stojanovića (30), koji je u nedjelju ubijen na Novom Beogradu u eksploziji bombe podmetnute pod njegov džip, glave je, kako se sumnja, koštala ljubav sa Kolumbijkom Sonjom Suarez Gomez (45), koja je svaki njihov korak dijelila na Instagramu.

Prema riječima izvora Kurira, Stojanović je duže od godinu dana bio van Srbije, uglavnom u Španiji, ali se pred uvođenje vanrednog stanja vratio s novom djevojkom. Atraktivna Kolumbijka je od marta gotovo svakodnevno objavljivala fotografije na društvenoj mreži i tako pratiocima, kojih ima blizu 27.000, odala gdje se Stojanović nalazi.

Opustio se

- On je od avgusta 2018, kada mu je prvi put postavljena bomba pod auto, više boravio u Španiji nego u Srbiji. Vodio je računa o kretanju, jer je bio svjestan da je meta. Šta je dovelo do toga da se opusti, još uvijek se utvrđuje, ali je činjenica da je onaj ko je htio da ga nađe svaki njegov korak mogao da prati preko otvorenog Instagram profila njegove djevojke iz Bogote - kaže izvor.

- Objavljivala je zajedničke fotografije sa Zlatibora, Kopaonika, pa čak i iz Beograda. Na jednoj od fotografija iz Beograda vidi se i Strahinjin džip, a otkrila je i da su ljetos bili u Turskoj, dok su u februaru boravili u Parizu - dodaje sagovornik.

Da se Stojanović nije odvajao od Kolumbijke, potvrđuje i to što je bila na mjestu suvozača u BMW X5 u trenutku eksplozije. Čim su izašli iz garaže u Omladinskih brigada, aktivirana je bomba. Žena je lakše povrijeđena i juče je puštena na kućno liječenje.

- Svjedoci su ispričali da su čuli eksploziju, a onda i ženu koja je zapomagala na španskom. Čim je Strahinja iznijet iz raznijetog auta, klekla je pored njega, stavila mu glavu u krilo, pokušavajući da mu pomogne - kaže sagovornik.

Zajedno otišli

I prilikom prvog pokušaja ubistva, pod njegov auto u Zemunu, kako je Kurir pisao, s njim je bila tadašnja djevojka, bivša mis Marbelje Olac Bilbao Gonzales (22). Ona je tada bila povrijeđena, dok je Stojanović izbjegao smrt.

- Tada je saslušan u policiji i izjavio je da ne zna ko bi ga želio mrtvog. Špankinja se oporavljala na VMA, a potom su zajedno napustili Srbiju. U to vrijeme otkriveno je da se njegovo ime dovodi u vezu s ubistvom advokata Dragoslava Miše Ognjanovića, ali se nije znalo gdje se nalazi. To je otkriveno pošto je mis Marbelje objavila njihovu fotografiju na Instagramu i napisala da su se vjenčali. Slika je ubrzo obrisana, a Olac je napisala da ipak nije udata i da "nema veze s mafijom" - podsjeća sagovornik.

(Kurir)