Niš

Kupili "Jugo", pa poginuli: U nesreći nastradali supružnici

  • Извор: Новости.рс
  • 27.09.2021. 22:21

"Jugić" su kupili prije 10 dana. Moja mama Zorica i Milan, za kog je bila udata, radovali su se kao djeca. Zvala sam je nekoliko puta na mobilni, ali se nije javljala. Brinula sam, a onda su mi policajci zakucali na vrata i rekli da su oboje poginuli.

Jedva smogavši snage, ovo je za Novosti ispričala Zoričina ćerka, samo nekoliko minuta nakon što su joj javili da su joj majka i očuh nastradali u saobraćajnoj nesreći na putu Niš - Doljevac, u ponedjeljak oko 11 časova, na ulazu u selo Malošište.

Prema riječima očevidaca, do nezgode je došlo kada je "jugo", za čijim volanom je bio Milan Ivanović (74), iznenada prešao u suprotnu traku i čeono se sudario sa kamionom marke "skanija". Od siline udarca, on je na mjestu ostao mrtav, dok je njegova supruga Zorica Ilić (72), koja je sjedila na mjestu suvozača, podlegla povredama poslije nekoliko minuta.

Prednji dio "juga", kako se moglo vidjeti na licu mjesta, bio je u potpunosti smrskan. Iako još nije poznato zbog čega je čovjek skrenuo u lijevu traku, sumnja se da mu je pozlilo tokom vožnje.

Тагови: