Kovačević i Trifunović napali Đokovića: Baci pogled i na svoj narod

  • 06.06.2020. 13:54

Prvi reket svijeta, srpski teniser Novak Đoković, našao se na udaru pojedinih javnih ličnosti jer je javno iznosio svoje mišljenje o protestima u Americi i tom prilikom podržao borce protiv rasizma.

Novaku zapravo zamjeraju što se više bavi tuđim problemima nego našim. Naime, poznati scenarista Siniša Kovačević podijelio je tvit koji je izazvao burne reakcije na društvenim mrežama.

Kovačević je napisao.između ostalogh da je Novak stao uz borce protiv rasizma".

"Bravo. I koale zaslužuju tvoju brigu, Amazon takođe, siromašni teniseri sa zaradom ispod sto hiljada dolara godišnje, gladni u Africi, bolesni od korone u Italiji" , naveo je Kovačević i dodao da "kad uhvatiš malo vremena, baci pogled i na svoj narod. Znaš, diko naša, ovde je surova diktatura". 

Lider PSG-a Segej Trifunović nešto kasnije je podijelio ovaj tvit uz komentar: "Tačno, nažalost", rekavši "da potpisuje napisano".

Podsjetimo, Novak je u utorak na društvenim mrežama objavio crnu fotografiju uz komentar "Život crnaca je vrijedan". Tako je podržao akciju "BlackoutTuesday", koja je pokrenuta kako bi se dala podrška tamnoputim osobama u cijelom svetu.

Tokom čitave karijere Novak je činio sve da se maksimalno distancira od politike i nikada nije davao takvu vrstu podrške pojedincima. 

  • 10:00 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 11:00 Кето кухињица

    Ужине или комплетни оборци прилагођени кето исхрани са ниским удјелом угљених хидрата.

  • 11:15 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:30 Емисија: Аграр (Р)

    Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде.

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина