Isključenja struje

Kordon policije čuva električare u romskim naseljima VIDEO

  • 30.11.2018. 16:08

Kordon leskovačke policije već dva dana za redom asisitira radnicima elektrodistribucije kako bi isključili struju neredovnim platišama. 

Juče u sedam sati ujutro više policijskih vozila, sa više od 70 policajaca, kao i jednim oklopnim vozilom žandarmerije, je ušlo u romskom delu naselja “Slava Zlatanovića” a danas na isti način su to uradili i u romskom naselju “Sat Mahala”.

Juče su stanovnici romskog dela naselja”Savka Zlatanovića” bili u strahu kada su videli veliki broj policijskih vozila i oklopno vozilo žandarmerije, prvo su pomislili da se dogodila neka nesreća, višestruko ubistvo, da se juri neka kriminalna grupa. Ulice u naselju su bile blokirane od strane policijskih vozila i policije, objavio je jedan od stanovnika ovog naselja. U strahu od velikog broja policijskih vozila, oklopnog vozila, velikog broja policajaca i žandarmerije neki ljudi su pomislili da je počeo rat.Stanovnicima naselja policija je uz pretnju zabranila snimanje i fotografisanje mobilnim telefonima.

Da se podsjetimo, akcija isključenja neredovnih platiša počela je uz asistenciju trdesetak policajaca prije dvije nedjelje u romskom naselju Podvorce i trajala je dva dana zaredom.

Kako tvrdi izvor Rominfomedia, leskovačka Elektrodistribucuja je nalog za isključenja dobila iz Beograda, ali nam je isto tako tvrdio da je i Policija dobila nalog iz Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije da asistira radnicima leskovačke elektrodistribicije kako bi nesmetano obavili svoj posao.

Prema najavama, ova akacija će biti nastavljena i u narednim danima.
 

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Емисија: Народ Прича (Р)

    Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић, откриће вам шта срце народа прича о Српској, о традицији и историји наших градова и села, о њиховој свакодневици и борби за очување правих вриједности, марљивом раду, вјери, и љубави према њиховој и нашој, отаџбини.