Prizori iz kuće strave u Čačku

Komunalci pronašli skelet, nedjeljama se osjećao nesnosan smrad

  • Извор: Телеграф
  • 15.09.2021. 15:59

Ljudski leš u ruiniranoj kući u širem centru Čačka pronašli su radnici JKP "Komunalac" koji su od strane nadležnih bili angažovani na čišćenju otpada koji se nalazio pored i u samoj kući, jer je ona predviđena za rušenje.

- Naši radnici su bili na terenu, a jedan od njih prvo je u prostoriji uočio lobanju, a zatim i ostatak kostiju. Odmah je o ovom slučaju obaviještena policija, koja je stigla na lice mjesta kao i forenzičari. Oni su obavili svoj dio posla , a naši radnici su nakon toga danas nastavili sa čišćenjem objekta - rekao je za RINU Pavle Pavlović iz JKP "Komunalac".

U neuslovnoj kući, bez struje i vode, nekoliko godina unazad stalno je boravila beskućnica koja preživljava sakupljajući kese, pa je iz tog razloga i bila velika količina otpada na tom mjestu. Građani Čačka koji žive u nepsrednoj blizini ovog objekta, kažu da se u posljednje vrijeme iz objekta osjećao nesnosan smrad.

- Žena je boravila svakodnevno, a sa njom je bio i jedan muškarac, koji se od prije određenog vremena više nije pojavljivao. Juče smo vidjeli kako forenzičari u kesama iznose ostatke kostiju. Ovu kuću prošle godine je zahvatio požar i bila je potpuno nesulovna za život, ali i pored toga ta žena je tu boravila - kaže Vela Jagodić koja živi u neposrednoj blizini.

Nakon obdukcija biće poznato da li pronađeni ostaci pripadaju muškarcu ili ženim, jer zbog stanja u kom se skelet nalazio to nije bilo moguće utvrditi na licu mjesta.

(Telegraf)

Тагови: