Aleksandar Vulin

Komšić prijeti Srbiji, ali ne odgovara ko je pokušao da ubije Vučića

  • 04.11.2018. 16:09

Ministar odbrane Aleksandar Vulin Srbije izjavio je danas da novoizabrani hrvatski član Predsjedništva BiH Željko Komšić neprekidno prijeti Srbiji, ali da ne odgovara na pitanje ko je pokušao da ubije Aleksandra Vučića u Srebrenici.

Povodom Komšićeve poruke Beogradu da je granica sa Srbijom na Drini i da to treba poštovati, jer će u suprotnom biti problema, Vulin kaže da je "dokaz da imate državu kada na vašem prostoru znate ko pokušava da ubije nekoga i zbog toga bude kažnjen", prenose beogradski mediji. 

"Gospodin Komšić nam neprekidno prijeti i to smo razumijeli, ali prije nego što mu odgovorim na ovu posljednju prijetnju, samo hoću da ga pitam - ko je pokušao da ubije Aleksandra Vučića u Srebrenici i kada misli da nam da odgovor na to jednostavno pitanje", rekao je Vulin. 

On navodi da je Komšićevu poruku odlično razumio. "Jedino što nismo shvatili jeste kako će da nas kazni, hoće li da nas šamara ili će da nam zavrće uši", pitao je Vulin. 

Komšić je poručio danas Beogradu i Zagrebu da je granica sa BiH na Savi, Drini i Uni i da to treba poštivati, jer će u suprotnom biti problema. 

"U punoj mjeri ću biti posvećen tome da budu dobri i prijateljski odnosi BiH sa Hrvatskom i Srbijom. Ali, vas molim, i u Zagrebu i Beogradu, samo da znate gdje prelazite granicu i gdje pokazujete dokumenta. To je na Savi, na Drini na Uni. Samo to poštujete i nećete imati nikakvih problema sa mnom", rekao je Komšić za "Telegraf.rs".

Тагови:
  • 14:15 Серија: Авионџије (Р)

    Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Бизнис клуб

    'Емисија: Бизнис клуб