Privedeno više osoba

Kokainski apartman poznat po sumnjivim žurkama sa starletama

  • Izvor: Blic
  • 03.09.2021.10:55

Ovo nije prvi put da se u tom apartmanu prave sumnjive žurke. Bilo je tu svega i svačega. Dolazile su mnoge starlete, ali ne moramo da otkrivamo koje. Svi ih znaju sa televizije. Taj stan najviše vole za takve zabave, jer unutra imate nekoliko kreveta sa baldahinima, džakuzije, bazen na krovu, svjetla... Jasno vam je kako to izgleda - priča saogovornik Blica koji je upućen u slučaj hapšenja grupe od 29 osoba u apartmanu "Bomba" u kojem je nađena droga.

Podsjetimo, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu, po naredbi Višeg suda, efikasnom akcijom izvršili su noćas pretres jednog apartmana i identifikovali i priveli više osoba kod kojih je pronađena određena količina narkotika.

Operativnim radom, policija je došla do informacija da se u jednom apartmanu u Novom Beogradu održava proslava na kojoj su osobe za koje postoji sumnja da se bave trgovinom narkoticima, piše Blic.

Prilikom pretresa, kod pet osoba policija je pronašla određenu količinu opojnih droga kokain i spid i utvrdila da su tokom proslave pojedine osobe koristila narkotike.

Beogradska policija je prilikom upada na proslavu u apartmanu u Novom Beogradu zatekla 29 osoba, koje su predate u dalji rad i postupanje.

Tagovi: