Užas u Beogradu

Karatistkinja u naletu ljubomore umalo odsjekla momku polni organ

  • 18.04.2021. 14:51

Bivša karatistkinja iz Beograda N. B. (40) privedena je zbog sumnje da je svog dečka J. T. (32) u četvrtak uveče posle svađe isjekla nožem po gornjem dijelu butina. Ona je zbog ljubomore napala muškarca koji je bio samo u donjem vešu, a zadobio je povrede u blizini polnog organa.

Kako "Blic" saznaje, muškarac kojeg je isekla karatiskinja nalazi se na VMA sa povredama butine. Osumnjičenoj je određen pritvor i tereti se za nasilje u porodici. Prema informacijama koje posjedujemo, ona je na saslušanju u Drugom osnovnom tužilaštvu negirala djelo.

Svađa u kojoj je mladić umalo ostao bez polnog organa desila se u četvrtak uveče oko 23 sata, u stanu na Voždovcu u kojem zajedno žive.

- Tokom rasprave pale su teške reči, pa je N. B. u jednom trenutku izgubila kontrolu, zgrabila nož i njime više puta posjekla svog mlađeg dečka po butinama. J. T. je bio samo u donjem vešu, pa su i posekotine bile teže, jer nije imao odjeću koja bi ga bar malo zaštitila. Za dlaku je mogao da ostane bez polnog organa - kaže sagovornik lista "Alo" .

Poznanici ovog para kažu da je njihova veza „burna“, da se često svađaju, ali da niko nije očekivao da bi neko od njih mogao da povredi ovog drugog.

- Ona je ranije trenirala karate i nekada se takmičila. Sa J. T. se dugo zabavljala, a odnedavno su počeli da žive zajedno. Njihova veza je bila turbulentna, puna uspona i padova. Dokaz koliko se vole uprkos svađama je i to što sve javno objavljuju na društvenim mrežama. Ona se za 8. mart pohvalila cvijećem i divnom porukom koju je dobila od njega. Nakon nečije neslane šale da je cvijeće kupio na groblju, ono je završilo u kanti, a njih dvoje su se posvađali - ispričao je njihov zajednički poznanik.

  • 07:00 АТВ јутро

    АТВ јутро

  • 09:00 Серија: Крваво цвијеће (Р) (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 10:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:15 Ловачки савети

    ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија

    ''''Серија