Na kraju je razotkriven

Kapetan Dragan: Pedofil mi je nudio ogromnu sumu novca da ubijem njegovu žrtvu

  • 23.05.2020. 20:44

Dragan Vasiljković, poznatiji kao Kapetan Dragan, govorio je na temu trgovine djecom, a prepričao je iskustvo tokom zatvora u Hrvatskoj.

Kapetan Dragan je istakao da je po njemu Katolička crkva jedna od najvećih pedofilskih organizacija, a da pedofile treba strogo nadzirati i kontrolisati.

Kapetan Draga je između ostalog ispričao jedno njegovo iskustvo dok je boravio u zatvori: 

- Dok sam bio u zatvoru, pojavila se jedna osoba čije je ime Antun Katić. Momak 36 godina, Hrvat po nacionalnosti, u punoj snazi, visok, primamljiv ženama,  počeo je priču Kapetan Dragan.

Dalje navodi da su tog momka svi brzo prihvatili. Rekao je da je završio u zatvoru zbog prodaje marihuane maloletnicima, za to je okrivio ženu i sina i da on robija umesto njih.

- Međutim, ja sam u ovom slučaju s Antunom sumnjao u takav scenario pa sam otvorio njegov dosije i šokirao sam se - djevojčica je imala 12 godina a s njom je opštio dvije godine! Kasnije, Antun je došao s pričom da je o meni čuo razne priče i da bi mi dao veliku sumu novca da ja ubijem tu djevojčicu, koju je pogrdnim imenom nazvao, jer je ona jedini svjedok. Mislio sam da se šali, fantazira. Poslije par dana, sa osmehom na licu mi je rekao da mu ne treba moja pomoć, da je stvar sređena, i da će je smaknuti, jer izlazi iz zatvora. U dosijeu sam vidio da je ubijao i ranije. Klupko se odmotalo kada je advokat došao pa sam dobio saznanje da je Antun svojom ubjedljivošću svojevemeno natjerao i policiju da povjeruje u njegovu nevinost, iako je njegova supruga sve razotkrila i prijavila ga. On je njih ubijedio pa su ga pustili kući. Međutim, ima Boga, napravio je grešku. Na laptop računaru koji je odnio na popravku kasnije, imao je porno-film koji je snimao s tom djevojčicom, te je dečko koji je vršio popravku slučajno našao video. Tako su ga konačno uhapsili - navršava priču Kapetan.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Енерго клуб

    Релевантне актуелности из области производње електричне енергије.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:42 Спорт

    Преглед најважнијих дневних спортских дешавања и информација из земље, региона и свијета.