Razdvojilo ih je neslaganje oko jedne stvari?

Još jedan trag? Dječak otkrio šta su on i Teodora radili dok su ih tražili!

  • 18.04.2021. 13:18

Dječak N. N., koji je pronađen jutros pošto je nestao u četvrtak oko podneva u Lazarevcu, zajedno sa djevojčicom Teodorom (15), ispričao je ocu detalje nestanka. On je naveo da su se on i Teodora u početku uglavnom vozili autobusima, dok su imali novca i dodao da nisu pravili nikakve "ludosti".

- Nenad je pronađen jutros u 4 sata kod Vukovog spomenika. Iscrpljen je, ali je dobro. I fizički i psihički. Oni su se vozili autobusima dok su imali para. Išli su od Karaburme do Zvezdare... Nisu ludovali, samo su se vozili. To je taj pubertet, instagram... - rekao je za "Blic" otac dječaka.

Prema nezvaničnim informacijama, poslije izvjesnog vremena, N. N. je predložio da se prijave policiji, ali Teodora je to odbijala, pa se pretpostavlja da kada je dječak zaspao, ona je pobjegla od njega, uzevši njegovu jaknu.

Nenada je primjetila policijska patrola u parku Vukov spomenik oko 3 sata ujutro, a nakon što je doveden u policijsku stanicu, predat je svojim roditeljima.

- Policijska patrola u Beogradu pronašla je dječaka (15), za kojim je bila raspisana potraga kao nestalim licem. Tinejdžer nema vidljvih povreda na sebi, dobro se osjećao kada je pronađen, a doveden je u policijsku stanicu Zvezdara - rekao je novinar "TV Pink" Mladen Mijatović.

  • 22:05 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:20 Серија: Развратник (16+)

    ''Развратник’ је аустралијска ТВ серија коју је режирао Петар Данкан и познати аустралијски адвокат Чарлс Вотерстрит, који је био узор за грађење главног лика. Серија кроз пет сезона прати живот кривичара Кливера Грена, чији је живот у расулу.

  • 23:20 Серија: Ред Рок (12+)

    Ред Рок' је ирска криминалистичка серија која прати случајеве полицијске станице смјештене у измишљени приморски град Ред Роцк у близини Даблина, те приватне турбулентне односе гардиста и мјештана.

  • 23:45 Ноћни програм

    Ноћни програм