Kruševac

Javila se Maja za kojom se tragalo tri dana: Ucjenjuju me snimcima

12:05, 14.09.2019.
Izvor: Telegraf.rs
Maja Ivanović Dimić (37) iz kruševačkog mjesta Pepeljevac, za kojom je porodica tragala od utorka, 10. septembra, javila se u petak svojoj porodici. 

Ona je prvo pozvala jednog od sinova, pa supruga, jer je vidjela objavu Telegrafa da porodica traga za njom. Ona se javila iz glavnog grada Austrije, gdje je otišla, priča njena sestra, zbog raznih pritisaka koje je trpila. 

"Ona se mnogo kaje što je uradila to na ovaj način, shvatila je da je pogriješila. Bilo je tu svakakvih priča" kaže njena sestra. 

"Ucenjivana je nekim snimcima, da je navodno prevarila muža, plašila se reakcije supruga Ivice, pa se sklonila. Ništa od toga nije tačno. Ja znam da ona njega nikada nije prevarila. Pustićemo je da ostane u Beču, da povrati psihički mir. Mi smo u svakom slučaju na njenoj strani" priča njena sestra Miljana za Telegraf.

DJECA NA PRVOM MESTU

Prema njenim riječima, njih dvije su vaspitavane da su porodica i djeca na prvom mestu.

"Znamo koliko je ona dobra majka", kaže sestra Maje Ivanović i dodaje da joj je nejasno zašto se za pomoć i rješavanje bilo kakvog problema koji je imala nije obratila najbližima.

"Njih dvoje su u braku skoro 20 godina. On nju drži kao malo vode na dlanu, pored njega sve ima" smatra Majina sestra i napominje da je ipak daljina učinila svoje, jer Majin suprug vozi kamion, kako je sam rekao, "po bijelom svetu", često je odsutan od kuće, pa je njena sestra bila uplašena da mu je možda neko "punio glavu" lažima.

DOPISUJU SE

I suprug Ivica potvrdio je za Telegraf da mu se supruga javila iz Beča. Prema njegovim riječima, on i supruga se dopisuju, "bitno je da je ona živa i zdrava, a za dalje ćemo da vidimo".