Napadačima određen pritvor

Iživljavali se satima: Oteli i mučili mladića zbog djevojke

  • 24.04.2019.16:32

Golubačka policija uhapsila je Branka S. (39), Jovana S. (21), Nebojšu M. (21) i Predraga P. (37) zbog sumnje da su prije četiri dana oteli i teško povrijedili S. M. (24) iz sela Zatonje.

Incident se, kako nezvanično saznajemo, dogodio u vikend-naselju kod sela Vinci.

"Mladići, koji su bili pijani, oko ponoći su presreli i napali S. M., koga su prethodno pozvali telefonom da izađe iz svoje vikendice. Napali su ga i protiv njegove volje odveli do vikendice jednog od osumnjičenih, gdje su ga tukli i razbili mu mobilni telefon", priča izvor iz istrage.

Teror nad nesrećnim S. M. trajao je satima.

"Oni su ga poslije tri sata zlostavljanja pustili, a mladić je od batina zadobio više povreda po glavi i tijelu. Pretpostavlja se da je motiv prebijanja i otmice mladića problem koji je on imao sa Jovanom S. Naime, Jovan je sada u vezi sa bivšom djevojkom oštećenog S. M., pa je zbog neraščišćenih računa angažovao drugove koji su napali mladića i osvetili mu se", rekao je naš sagovornik.

Prema riječima našeg izvora, Osnovno javno tužilaštvo u Velikom Gradištu osumnjičenima je odredilo zadržavanje do 48 sati, nakon čega će uz krivičnu prijavu biti privedeni tužilaštvu.

Tagovi: