Zoran Babić

Izgubljen ljudski život, podnosim neopozivu ostavku

  • 01.02.2019. 18:53

Vršilac dužnosti direktora "Koridora Srbije" Zoran Babić potvrdio je u izjavi Tanjugu da podnosi neopozivu ostavku na tu funkciju poslije saobraćajne nesreće u kojoj je, kako podsjeća, jedna osoba izgubila život.

"Izgubljen je jedan ljudski život. Za mene kao čovjeka sasvim dovoljno da više ne obavljam funkciju na kojoj sam zatečen u momentu teške nesreće. Iako sam bio samo saputnik, za mene kao čovjeka, to je dovoljan razlog da više ne obavljam funkciju vršioca dužnosti direktora "Koridora Srbije". Bezbjednost, sigurnost, to je ono što su bili moji ciljevi i to je potpuno jasan motiv da podnesem neopozivu ostavku", izjavio je Babić za Tanjug.

Istakao je i da za njega kao člana i kao funkcionera Srpske napredne stranke čiji je predsjednik Aleksandar Vučić, nije potreban nikav poziv, ni naredba.

"Znanje, ali i moral, odgovornost i prije svega ljudskost i čestitost, osobine su koje u svakom od nas traži naš predsjednik. I ne treba da mi kaže bilo šta. Ako me je predložio na funkciju, onda znam šta mi je činiti", rekao je Babić.

Napomenuo da je to razlika koju Srpska napredna stranka, vođena Aleksandrom Vučićem, pravi u našem društvu i našoj državi.

"Nama se ne naređuje, mi znamo šta treba da činimo", ističe Babić.

Budućem direktoru "Koridora Srbije" želi, kako je naveo, uspjeh u radu i što manje teških momenata, a predsjedniku, stranci i Srbiji "stoji na raspolaganju", naveo je Babić.

Ranije su "Koridori Srbije" demantovali navode pojedinih medija da je automobil, koji je učestvovao u saobraćajnoj nezgodi, imao rotaciona svjetla i blinkere.  

Тагови:
  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Народ прича

    Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић, откриће вам шта срце народа прича о Српској, о традицији и историји наших градова и села.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.