Horor u Aleksincu

Ispovijest oca čiji je sin ubio ženu pa sebe - Išao je kao zombi, nije ni spavao

  • 15.12.2020. 22:55

Saša Prokić (51) iz Gornje Peščanice kod Aleksinca, u utorak nešto prije 17.00 sati kod stare autobuske stanice ,,Niš ekprsa,, na ulazu u Aleksinac, sa četiri hica iz pištolja ubio je svoju bivšu suprugu Milenu (44), a potom pucao u sebe i u bolnici podlegao.

Drama se odigrala kada je Saša sačekao Milenu dok se vraćala s posla sa namjerom da pokuša još jednom da je privoli da se vrati u selo i žive zajedno. Međutim kada ge je Milena odbila i pokazala srce koje je navodno dobila od novog prijatelja, Saši se prelila čaša žuči pa je potegao pištolj. Milena je pokušala da bježi ali je pogođena sa četiri hica pala mrtva na licu mjesta. Odmah potom Saša je pucao u sebe. Teško ranjen prebačen je u bolnicu ali je ubrzo umro.

Komšije su poslije prve vijesti o tragediji uznemireno prepričavale dogadjaj i optuživale Milenu. Kažu da su Prokići bili siromašni, ali da je Saša sa ocem uspio da podigne domaćinstvo i da se srede, a onda je Milena ,,pobjesnila,, i poželjela da se osamostali i bude gospođa.

Milena je do udaje živjela kod oca u selu Kraljevu, nadomak Aleksinca. Posjećivala je svoje ali je poslije razvoda od Saše, 3. septembra , ipak odlazila u selo da obiđe kćerku koja je imala prihičke probleme.

Saša je koristio svaku priliku da pokuša da je ubijedi Milenu da se vrati u selo i nastavi bračnu zajednicu ali je ona odbijala pronio se glas da je našla drugog čovjeka u Aleksincu zbog čega je Sašina ljubomora kulminirala i bila okidač za porodičnu tragediju.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:42 Спорт

    Преглед најважнијих дневних спортских дешавања и информација из земље, региона и свијета.

  • 19:49 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:50 Временска прогноза

    Преглед временских и биометеоролошких прилика у земљи и региону.