Ubijena porodica

Ispovijest druga ubijene Lidije Đokić: Nisam ni sanjao

  • Извор: Блиц
  • 09.10.2021. 18:31

O Lidiji Đokić (25), djevojci koja je oteta, pa brutalno ubijena sa ocem Goranom (58) i majkom Gordanom (57), njeni prijatelji i poznanici imaju samo najljepše riječi.

Lidijin drug sa fakulteta S. Ž. ispričao je za "Blic" da je ubijena djevojka bila "jako dobra" i divan prijatelj.

"Bila je jako dobra, pametna, uvijek nasmijana, duša od čovjeka. Nastavili smo da se družimo i poslije fakulteta, ili ona dođe u Leskovac ili društvo i ja odemo do Niša da se vidimo s njom i uživamo, a ona dođe iz Aleksinca. Njene roditelje sam upoznao kada je ona diplomirala na fakultetu, takođe jako fini ljudi", kaže njen drug koji dodaje da su Goran i Gordana prema Lidiji bili baš dobri, ali i prema njenim prijateljima, prenosi "Blic.rs".

"Znam da su živjeli lijepo, nisam ni sanjao da ovako nešto može da im se desi. Znao sam da njen otac drži mjenjačnicu i da jako lijepo radi, ona je takođe planirala da se uključi u posao i da pomogne ocu", kazao je S. Ž.

Otkako se 28. septembra pojavila vijest da je na putu od aleksinačkog sela Moravac, gdje su bili u posjeti porodici, do svog doma u Aleksincu bez traga nestala tročlana porodica Đokić - supružnici Goran (57) i Gordana (56) i njihova kćerka Lidija, neprestano je tražen motiv ko bi i zašto želio da im naudi.

Ispitivano je sve, od porodičnih odnosa, poslova, toga kakvi su ljudi... I ni u jednom od odgovora nije bilo niti jedne naznake da bi iko imao razloga da Lidiji nanese zlo.

Тагови: