Dugovi

Imovina Slobine kćerke ide na licitaciju

  • 18.12.2019. 08:09

Mariji Milošević, kćerki bivšeg predsjednika SRJ Slobodana Miloševića, izvršitelji su zaplijenili četvorosoban stan od 253 kvadrata i dio placa na Dedinju, na Bulevaru kneza Aleksandra Karađorđevića.

Kako se saznaje zbog nevraćenog kredita banci, izvršitelji su za 26. decembar zakazali javnu prodaju stana. Završena je i procjena nekretnine kojoj je početna cijena 470.000 evra

Imovina je zaplijenjena zbog dugova prema banci koje čak i nije napravila Marija Milošević, već njen prijatelj, ginekolog Nikola Antić. Naime, u velikoj kući na pomenutoj adresi nalaze se dva stana, od kojih je jedan u vlasništvu Nikole Antića, a drugi pripada Mariji Milošević. Oni su napravili dogovor da mu Miloševićeva proda i svoj stan i dio plaća za 800.000 evra, ali joj on nikad, kako su pisali mediji prošle godine, taj novac nije uplatio.

S druge strane, ljekar je nekretnine (oba stana) i zemljište založio kod banke da bi uzeo kredit. Kako rate za kredit nije vraćao, izvršitelji su zaplijenili plac i oba stana. Miloševićeva je dostavila dokaze da je stan njen, a čak je i Nikola Antić priznao da je prava vlasnica stana i placa kćerka bivšeg predsjednika SRJ i da ona nema ništa s dugovima.

Uvidom u katastar, vlasnici "zemljišta pod zgradom i drugim objektom" su Hadži Dragan Antić sa jednom trećinom i Nikola Antić sa dve trećine vlasništva, dok se u odeljku zabilježba parcele pominje ime Marije Milošević, broj predmeta i datum 13. april 2018, ali nije poznato na šta se tačno odnosi pomenuti predmet. U dijelu gdje su podaci o zgradama i drugim građevinskim objektima kao imaoci prava na objekat navedeni su Hadži Dragan Antić i Nikola Antić.

Pročitajte još:

Prijatelji se opraštaju od ubijene Milice: "Raj je dobio još jedan poen, mirno spavaj anđele naš..."

Više verzija kako je došlo do stravične tragedije u Srpcu

Тагови:
  • 16:50 Центар дана

    Центар дана

  • 18:20 Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

    '''Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Тет а тет са Татјаном Трнинић

    Тет а тет са Татјаном Трнинић

  • 21:00 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    '''Серија: Од јутра до сутра (12+)