Hiljadu specijalnih skafandera za KC Kosovska Mitrovica

  • 06.04.2020. 16:44

Kosovska Mitrovica - Opština sjeverna Mitrovica obezbjedila je 1.000 specijalnih zaštitnih skafandera za zdravstvene radnike KBC u ovom gradu a prvi kontingent sa dvije stotine zaštitnih odjela do ove ustanove dopremljen je danas u prisustvu gradonačelnika sjeverne Mitrovice Gorana Rakića.

-Svjesni realne opasnosti sa kojima se suočavaju ljekari i zdravstveno osoblje čuvajući zdravlje i živote naših građana oni su naši heroji, zato je podrška njima u ovoj borbi podrška svakom građaninu-navodi se u saopštenju gradonačelnika Rakića i dodaje da će narednih dana biti isporučeno preostalih 800 skafandera.

Inače, i ovom prilikom gradonačelnik Rakić je pohvalio napore rukovodstva KBC Kosovska Mitrovica da, kako se navodi u saopštenju za javnost, odgovori na sve izazove jer su oni jedan od najvažnijih stubova opstanka srpskog naroda na Kosovu i Metohiji.

Istovremeno gradonačelnik Rakić je pozvao sve građane na solidarnost, odgovornost i poštovanje propisanih mjera socijalnog distanciranja kako bi što bezbolnije i sa što manje posljedice i iz ove borbe izašli jao pobjednici.

Тагови:
  • 22:45 Филм: Хазард (16+)

    '' Филм: Хазард (16+)

  • 00:45 Ноћни програм

    Ноћни програм