Dok je izlazio iz obližnje šume

Dvostruka tragedija: Ubio rođaka pa presudio sebi

  • 30.10.2018. 07:13

U zlatiborskom selu Gosilje, u ponedjeljak oko 22 časa dogodila se dvostruka tragedija: B.N. (50) je iz vatrenog oružja usmrtio svog rođaka D.N. a zatim je presudio sebi. 

Motivi za ovaj zločin za sada su nepoznanica, ali se zna da je ubica narednih dana trebalo da se javi na izdržavanje zatvorske kazne za ranije krivično djelo.

U gostiljkom selu Novakovići, B.N. je pucao u svog rođaka dok je ovaj izlazio iz obližnje šume. Za sada nije poznato da li je do zločina došlo poslije svađe dvojice mještana ili je B.N. na ovom mjestu čekao žrtvu s namjerom da ga usmrti. 

Postoji pretpostavka da je ubica svog rođaka krivio za smrt oca koji je prije nekoliko godina stradao pod nerazjašnjenim okolnostima, ali zvanične potvrde o detaljima i motivima zločina za sada nema.

Zna se tek da je ubica B.N. bio poznati trubač u ovom kraju, a trebalo je da se javi na izdržavanje dvogodišnje zatvorske kazne jer je u januaru osuđen, nakon što je automobilom vozeći u alkoholisanom stanju na putu usmrtio svog komšiju sa kojim se dobro poznavao.

Njegova žrtva, rođak D.N. bio je penzionisani policajac. Nakon što je ubio D.N. ubica je iz istog oružja sebi oduzeo život.

Тагови:
  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:42 Спорт

    Преглед најважнијих дневних спортских дешавања и информација из земље, региона и свијета.

  • 19:49 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:50 Временска прогноза

    Преглед временских и биометеоролошких прилика у земљи и региону.