U Beogradu uhapšeno pet lica

Drogu prevozili vozilima Auto-škole i rentakara 

  • 13.03.2019. 14:12

Policija je u Beogradu uhapsila pet lica, dok se za još jednim traga, zbog postojanja osnova sumnje da su kao pripadnici organizovane kriminalne grupe proizvodili i prodavali drogu.

Sumnja sa da je ova organizovana kriminalna grupa, na čelu sa licem čiji su inicijali M.F, u dužem periodu na području beogradskih opština Palilula i Stari grad preprodavala gotovo sve vrste droge - heroin, kokain, amfetamin i marihuanu, saopšteno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije. 

U saopštenju je navedno da su oni, kako se sumnja, za transport narkotika koristili vozila auto-škole i rentakar agencije, koje su u vlasništvu pojedinih članova grupe, dok su drugi članovi radili na poslovima obezbjeđenja izvjesnih ugostiteljskih objekata na teritoriji Beograda, što su koristili za prodaju narkotika u tim objektima. 

Uhapšena su lica iz Beograda čiji su inicijali M.V. (27), N.DŽ. (25), N.I. (19), J.I. (39) i A.M. (20). 

Ova lica uhapšena su zbog postojanja sumnje da su izvršila krivična djela udruživanje radi vršenja krivičnih djela i neovlaštena proizvodnja i promet droge. 

Uhapšenima će biti određeno zadržavanje do 48 časova, nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Tužilaštvu za organizovani kriminal.  
 

  • 08:00 Емисија: Аграр

    Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде.

  • 08:30 Емисија: АТВ јутро

    Актуелне теме, најновије информације и занимљивости из земље и свијета.

  • 10:00 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 11:00 Кето кухињица

    Ужине или комплетни оборци прилагођени кето исхрани са ниским удјелом угљених хидрата.

  • 11:15 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:30 Емисија: Аграр (Р)

    Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде.