Novi Sad

Drama na mostu: Muškarac se popeo na ogradu i prijetio da će skočiti

  • 25.05.2021. 13:36

Prava drama odvila se danas na Mostu slobode u Novom Sadu. Nepoznati muškarac srednjih godina prijetio je da će skokom sa mosta sebi oduzeti život. U ovoj namjeri prekinuli su ga pripadnici policije, koji su uspjeli da ga bezbjedno vrate na pješačku stazu. Na terenu je bilo više policijskih patrola, piše NS uživo.

Brzom reakcijom pripadnika ministarstva unutrašnjih poslova, izbjegnuta je tragedija. Na očigled mnogobrojnih učesnika u saobraćaju, koji su se u tom momentu nalazili na Mostu slobode, muškarac srednjih godina, popeo se na zaštitnu ogradu u namjeri da okonča svoj život. Policajci koji su prvi stigli na teren iskoristili su trenutak nepažnje i nesretnog čovjeka vratili na bezbjedno.

Prema riječima portparola Hitne pomoći dr Zorana Krulja, ekipa ove službe izašla je na intervenciju u 12 časova i 11 minuta. Muškarac je zbrinut i trenutno se nalazi na psihijatrijskom odjeljenju Kliničkog centra Vojvodine.

Тагови:
  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Енерго клуб

    Релевантне актуелности из области производње електричне енергије.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.