Srbija

Doktor koji je pretučen na futsal utakmici, poginuo dok je išao na kontrolu zbog napada navijača

  • 05.07.2021. 17:34

Poznati novopazarski ljekar dr Denis B, koji je poginuo jutros na auto-putu "Miloš Veliki", bio je član stručnog štaba KMF Novi Pazar i vinovnik tuče koja se prije mjesec dana dogodila na meču sa FON-om u borbi za titulu.

Denis B. je dokotor Pazaraca koji je na pomenutom meču dobio udarac pesnicom u glavu od strane jednog navijača, a upravo zbog tog udarca je putovao u Beograd na kontrolu.

MUP je tada javio da je doktor Novog Pazara, koji je uletio u teren da se obračuna sa jednim od igrača FON-a, zadobio teške tjelesne povrede - zbog čega je navijač nedugo zatim uhapšen.

- Jedan od prijatelja doktora Denisa nudio im je prethodnog dana da ih on poveze u Beograd pošto je doktor putovao na ljekarsku kontrolu. Ljekar je to odbio, rekao je da je u stanju da vozi automobil, a da sa njim ide i porodica, da prošetaju gradom, obiđu Beograd dok je na kontroli - ispričao je jedan doktorov prijatelj iz Novog Pazara.

Inače, on je automobilom "audi Q5" u kome je bio sa suprugom i troje djece, pod još nerazjašnjenim okolnostima sletio sa puta, te se prevrnuo više puta i zaustavio u kanalu iza zaštitne ograde.

Preminuo je na putu od mjesta udesa ka Urgentnom centru u Beogradu dok su njegova supruga i troje djece zbrinuti u bonicu u Valjevu i nisu u životnoj opasnosti.


(Telegraf.rs)


  • 10:15 Ловачки савети

    ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија

    ''''Серија

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина