Nova saznanja

Dok je Čedo bio u bolnici od korone, maltretirali mu suprugu?

  • 19.07.2020. 17:43

Čedomir Jovanović, lider LDP, juče, kako su prenijeli brojni mediji, po izlasku iz bolnice napao D. I. vlasnika privatne klinike za fizikalnu terapiju.

Prema pisanju portala Start, napad je uslijedio nakon što je lider LDP-a, po izlasku iz bolnice, saznao da su maltretirali njegovu suprugu Jelenu dok je on bio na liječenju.

D. I. je ispričao policiji "da je iz crnog džipa izašao političar Čedomir Jovanović i napao ga reketom za tenis".

Međutim, D. I. nije vlasnik ovog centra, već supruga Čedomira Jovanovića, Jelena.

Kako navodi Start, Jelena Jovanović je, da bi registrirala centar koji se bavi fizioterapijom (Food and Fizio) angažovala D. I. inače fizioterapeuta, koji je do tog angažmana radio u jednoj od igraonica.

Juče je jedan zaposlenik Food and Fizio centra koji je inače zadužen da zaključava prostor, pozvao Jovanovaća i kazao mu: "Promijenili su brave, izbacili me i poručili Vam da se javite sljedeće nedjelje, da porazgovarate".

Sve račune i kompletan prihod centra koji prosječno iznosi 15.000 evra mjesečno D. I. preusmjerio na svoj račun dok je Jovanović bio u bolnici i liječio se od korone.

Saznavši za pokušaj preuzimanja klinike, vozilom je došao pred kliniku.

Teniski reket, koji se prvi našao pri ruci Jovanoviću, vlasništvo je njegove kćerke Anđelije, i upotrebljen je u napadu na D. I. i još jednu osobu. 

Nakon napada, Jovanović je, navodno, sam pozvao policiju.

Тагови:
  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Бизнис клуб

    'Емисија: Бизнис клуб

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.