Konferencija za medije Dodika i Vučića

Dodik: Srpska je sinonim za slobodu, a Srbija za život VIDEO

  • 06.01.2019. 07:59

Na poziv predsjednika Srbije, Aleksandra Vučića, Predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik i predsjednik Republike Srpske Željka Cvijanović prisustvovali su tradicionalnom unošenju badnjaka u prostorije Generalnog sekretarijata predsjednika Republike u Beogradu.

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić jutros je, u prisustvu predstavnika Srba iz regiona, unio badnjak u zgradu Generalnog sekretarijata predsjednika Republike u Beogradu, čime je počelo obilježavanje Badnjeg dana.

Unošenju badnjaka u zgradu Predsjedništva prisustvovla je i premijerka Srbije Ana Brnabić, predsjednik Srpskog narodnog vijeća u Hrvatskoj Milorad Pupovac, predsjednik Demokratske partije Srba u Makedoniji i poslanik u Sobranju Ivan Stoilković, predsjednici Nove srpske demokratije Andrija Mandić i Demokratske narodne partije Crne Gore Milan Knežević, kao i poslanik "Ujedinjene Crne Gore" u crnogorskom parlamentu Goran Danilović.

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je da se samo zajedničkim radom može doprinijeti najprije opstanku srpskog naroda, a zatim i njegovom napretku i boljitku.

Predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik, zahvalio se predsjedniku Srbije Aleksandru Vučiću na tome što je okupio srpske zvaničnike iz regiona i čestitao svim pravoslavnim vjernicima praznike, i poručio da nema boljeg dana od Božića i ovih dana da se okupimo i porazgovaramo o položaju našeg naroda i da zajedno radimo na tim pitanjima.

"Srbija je sinonim za slobodu srpskog naroda", rekao je Dodik.