Glavni odbor SNS

Do Vidovdana novo rukovodstvo

  • 29.12.2019. 14:46

Predsjednik Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandar Vučić rekao je danas da će naprednjaci do Vidovdana dobiti novo rukovodstvo i da se neće ponovo kandidovati za predsjednika stranke.

"Mnogi su me nagovarali, ali moj odgovor je - ne, neću se kandidovati za predsednika stranke", rekao je Vučić novinarima nakon današnje sjednice Glavnog odbora SNS-a u Beogradu.

Glavna tema dvočasovne sjednice, koja je bila zatvorena za javnost, bile su pripreme za predstojeće parlamentarne izbore.

On se nada da će uspjehu na izborima, koji će za ovu stranku biti veoma teški, doprinijeti energija mladih ljudi, te najavio da će u stranci biti velikih kadrovskih promjena.

"Skupština stranke će biti održana na Vidovdan ili dan uoči Vidovdana i tada će biti birano novo rukovodstvo", rekao je Vučić, koji se nada da će novo rukovodstvo biti spremno da se bori sa novim izazovima.

On je rekao da postoji potreba da nadolazeći ljudi, koji imaju energiju, entuzijazam, ambiciju i koji su neukaljani u javnosti, zamijene one koji žele da prave klanove i da budu veliki šefovi.

"Imaću dovoljno vremena da sve sagledam i da predložim najbolje ljude, od predsednika stranke do članova odbora", naveo je Vučić.

On je dodao da je premijer Srbije Ana Brnabić aklamacijom postala član Predsjedništva SNS-a.

Тагови:
  • 12:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:55 Емисија: На ивици терена (Р)

    ''Емисија: На ивици терена (Р)

  • 13:30 Емисија: Аграр (Р)

    ''Емисија: Аграр (Р)

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Серија: Авионџије (Р)

    Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.