Đuro moler isti Džoker, traže mu autogram

12:40, 03.12.2019.
Izvor: RTS
Na društvenim mrežama se pojavila fotografija koja liči na scenu iz popularnog filma „Džoker“ uz šaljiv komentar da je na fotografiji Džokerov otac iz Krnjače. Međutim, riječ je o Đuri moleru koji se prvo ljutio kada je saznao da je popularan, ali je kasnije priznao da postoje sličnosti.

Đuro Nišević je moler. Živi u Krnjači, a na posao, u Kliničko-bolnički centar, obično ide kolima.

Jedan dan mu je automobil ostao u kvaru, pa je na posao krenuo autobusom. Nije znao da ga je neko fotografisao i sliku objavio na Tviteru, što su neki portali kasnije prenijeli.

Film "Džoker" Toda Filipsa, Đuro nije gledao, pa nije ni shvatio o čemu je riječ kada ga je snaja zvala na posao da mu kaže da je postao poznat.

"Bio sam ljut, zaista. Bio sam ljut i na snaju, jer se smejala. Ne znam ko me je slikao, ali sam hteo da ga prijavim policiji", kaže Nišević.

Onda je Đuri sin objasnio o čemu je riječ i pokazao mu slike Hoakina Finiksa koji glumi Artura Fleka u filmu Džoker.

"Posle su mi još neki pokazivali sa njihovih telefona tog glumca i zaista ima neka sličnost - priznaje Nišević: - Neko me je zvao telefonom, tražili su mi autograme... Meni je to bilo nepoznato, ja to u životu nisam doživeo nikad. Kakve sad ja autograme da dajem nekome? Pa, su hteli da dođu kod mene kući, pitali gde stanujem i tako...

Đuro Nišević, Džoker Na pitanje da li razumije Džokerove postupke u filmu i da li bi mogao da ih opravda, on odgovara da film nije gledao da bi mogao detaljnije da ga komentariše, ali da ima neke principe kojih se drži.

"Valja uraditi u životu sve što je dobro, a da nikoga drugog ne povredim, oštetim i to je to", objasnio je Nišević.

Đuro moler ne farba lice u bijelo, nego zidove. Nije očajan, nego je prijatan i nasmijan. Nenadana slava mu ne prija mnogo, ali ko zna, možda mu donese neki novi posao.