Vidao postao viralan

Djevojke u gepeku vozile harmonikaše, pa igrale kolo nasred ulice

15:19, 15.01.2020.
Izvor: Telegraf.rs
Na Jutjubu je osvanuo snimak na kojem se vidi kako četiri djevojke u luksuznom džipu švajcarskih registracija voze harmonikaše u gepeku, koji im sve vrijeme sviraju.

Iako ne piše gdje je snimak nastao, čini se da je snimljen negdje na Novom Beogradu. Pored džipa, koji ide polako, sve vrijeme se kreće drugi automobil, iz kojeg djevojke snima muškarac.

Dok harmonikaši sviraju, djevojke pjevaju i igraju u kolima, da bi u jednom trenutku plavuša za volanom zaustavila džip nasred puta i rekla kako će da "izađe na ulicu da 'opali' jedno kolce".

Kada joj muškarac iza kamere, očigledno svjestan opasnosti zaustavljanja i izlaska nasred ulice, kaže: "Nemoj ovdje", plavuša opsuje i pokazuje da je i bahata pomalo.

- Šta me boli đ**a bre. Ništa to nije što dva soma dinara neće da riješi - odgovara ona, a onda počinje da igra nasred ulice, dok ostale djevojke ostaju u kolima.

Nakon toga djevojka otvara gepek, a unutra vidimo dva mladića koji pjevaju i sviraju na harmonici.

Kako na ulici nije bilo saobraćaja, pretpostavlja se da je video snimljen u ranim jutarnjim satima, vjerovatno poslije nekog izlaska i provoda.