Horor u Nišu

Djevojka se požalila majci da su je napastvovala 4 momka na žurci

  • Извор: Курир
  • 22.07.2021. 16:07

Portparol Višeg javnog tužilaštva u nišu Borisav Radonjić potrvdio je da su četiri mladića iz Niša uhapšeni zbog sumnje da su izvršili obljubu nad ženskom osobom i da im je po nalogu tužioca određeno zadržavanje do 48 sati a potom slijedi privođenje na saslušanje.

Nezvanično se saznaje da je da se obljuba desila u utorak na privatnoj proslavi rođendana u naselju Vlase kod Niša i da su mladići M.S. (21), S.C. (22) , V.J. (24) i M.C. (21) svi iz Niša pojedinačno imali intimne odnose sa M. P. (21) iz Hjustona, državljankom SAD i Srbije.

Ono su navodno iskoristili to što je djevojka popila veću količinu alkohola i nije mogla da se kontroliše i brani od navodnih nasilnika. Prema prvim nezvaničnim saznanjima mladići poriču da je bilo silovanja. Optužba je potekla od roditelja djevojke koja se požalila majci da su je momci napastvovali i označila ih po imenu.

Zvanično, trenutno nema drugih dokaza da se to dogodilao pa je djevojka upućena na pregled radi pronalaženja i utvrđivanja tragova koji bi ukazali na silovanje i nalaza kojima će biti određeno ko je od prisutnih imao odnose sa njom.

U intersu istrage nema zvaničnog saopštenja o događaju.

Тагови:
  • 19:52 Без коментара

    Кратка, динамична и занимљива емисија која окупља и износи видео снимке необичних и несвакидашњих призора и догађаја из цијелог свијета.

  • 19:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 20:00 Лутрија РС, Лото

    Пренос извлачења добитних комбинације игре на срећу Лото 7/39 Лутрије Републике Српске.

  • 20:10 Емисија: Досије

    ''Емисија: Досије

  • 20:45 Серија: Од јутра до сутра

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 21:30 Серија: Авионџије

    Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.