Djevojka poginulog Stojanovića uživa: Kolumbijka se provodi i luduje na skijanju

  • 22.03.2021. 20:26

Kolumbijka Sonja Suarez Gomez (45), koja je lakše povrijeđena u eksploziji terenca u kojoj je u 13. septembra 2020. na Novom Beogradu poginuo njen momak Strahinja Stojanović (30), sudeći po fotografijama koje objavljuje na društvenoj mreži Instagram, sada uživa na skijanju sa porodicom daleko od Srbije.

Kolumbijka na svom Instagram profilu, koji je otvoren i svako može da vidi fotografije, pored slika, objavljivljuje i lokacije na kojima se nalaze. Tako je i sad objavila da se nalazi na skijanju sa porodicom. Vidi se da je nasmijana i da uživa.

Podsjetimo, Kolumbijki je poslije ubistva Stojanovića bilo zabranjeno da napušta Srbiju do okončanja istrage, jer je bila važan svjedok likvidacije.

Kolumbijka je na saslušanju izjavila da su se upoznali na žurci u Madridu 2019. i da su ubrzo potom otpočeli vezu. Prvi put je u Srbiji, kako je ispričala, bila početkom prethodne godine, a onda nakratko otišla kod kćerke, koja se porodila.

U martu je doputovala u Srbiju i do Strahinjine smrti živjela je s njim.

Strahinja Stojanović, koji je imao kriminalni dosije, bio je meta napada i 2018. U eksploziji bombe koja je takođe bila postavljena pod njegov automobil teško je bila povrijeđena njegova tadašnja devojka, bivša mis Marbelje Olac Bilbao Gonzales.

Tada je preživio napad, pošto se vratio u stan po zaboravljeni telefon. Ovaj napad dogodio se samo dvije sedmice poslije ubistva poznatog beogradskog advokata Dragoslava Miše Ognjanovića 28. jula 2018. Interesantno je da se upravo Stojanovićevo ime dovodilo u vezu sa ovim ubistvom.

Тагови: