Bivši sveštenik rasčinjen zbog bludničenja

Djevojka nestala, roditelji sumnjaju da je pobjegla sa stricem

  • 10.09.2018. 16:11

Mrčajevčanka Jasmina Stefanović (19) nestala je prošle nedjelje, a roditelji sumnjaju da je pobjegla sa stricem Miroljubom Š. (50), nekadašnjim sveštenikom koji je izgubio službu u crkvi.

– Javljala nam se porukama, ali glas joj nismo čuli. Miroljub je moj brat od tetke, bio sam mu djever na vjenčanju. Šokirani smo – priča kroz suze otac djevojčice, Perica Stefanović, a prenosi Kurir.

Majka Zorica je iste večeri kada Jasmina nije došla kući policiji prijavila nestanak kćerke. Stefanovići imaju još tri kćerke i u strahu su za život najstarije jer ne znaju gdje se nalazi.

– Miroljub je u varošici poznat po čudnom ponašanju, ali mi smo ga kao rođaka takvog prihvatili. Nismo ni slutili da je spreman da počini incest s bratanicom. Ženio se dva puta, ali su ga žene zbog nevjerstva napuštale. Zbog razvratnog života koji je vodio izgubio je i službu u crkvi. I to dva puta! Bavio se i raznim sumnjivim poslovima, hapšen je kad su mu u kući pronašli oružje. To je čovjek koji je spreman na sve. Strahujemo da je ne proda kao bijelo roblje – priča očajni otac.

Jasmina je u oktobru trebalo da pođe na fakultet, upisala je arhitekturu. U porodici kažu da je upravo stric, sa kojim je navodno odbjegla, zaslužan što je prekinula vezu sa momkom. Posljednji put je viđena 2. septembra, kada je sa stricem Miroljubom izašla iz svoje kuće u Mrčajevcima kako bi navodno otišli da izrade fotografije. Ponijela je laptop sa slikama i novac. 

Sa roditeljima je te večeri trebalo da ide na veselje u Tavnik, ali kada ju je otac pozvao da izađe iz stričeve kuće, ona mu se nije javila na telefon. Perica je potom pozvao Miroljuba i on mu je tada rekao “da Jasmina iz njegove kuće neće otići po cijenu života”! Od tada joj roditelji nisu čuli glas. Kažu da se sestrama javljala porukama, ali sumnjaju da ih je ona pisala.

Obezbijedio kuću video-nadzorom

Miroljubova kuća se u Mrčajevcima nalazi preko puta OŠ “Tatomir Anđelić”. Nedavno je svoj dom obezbijedio video-nadzorom.

Pošto je porodica odbjegle djevojke sa njim ranije bila u dobrim odnosima, on im je poslao snimke bezbjednosnih kamera, želeći da se pohvali.

Na snimcima se vidjelo da kamere navodno snimaju i dobar dio školskog dvorišta, piše Kurir.

Тагови:
  • 08:00 Емисија: Аграр

    Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде.

  • 08:30 Емисија: АТВ јутро

    Актуелне теме, најновије информације и занимљивости из земље и свијета.

  • 10:00 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 11:00 Кето кухињица

    Ужине или комплетни оборци прилагођени кето исхрани са ниским удјелом угљених хидрата.

  • 11:15 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:30 Емисија: Аграр (Р)

    Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде.