Leskovac

Djeda Milošu su prvo uzeli pušku, pa saopštili da je ostao bez porodice

  • 12.05.2020. 19:55

Iz straha da bi nešto strašno mogao da uradi, policija je djedu Miloša Ilića (20) iz Leskovca, osumnjičenog da je sjekirom ubio četiri čalana svoje porodice, oduzela pušku prije nego što mu je saopštila tragične vijesti o krvavom piru unuka.

- Sinoć je bila policija da mu pod nekim izgovorom uzme porodičnu pušku, vjerovatno iz straha da nešto ne napravi ako slučjano sazna da je sve izgubio, ali su svima nama zaprijetili da ne smijemo da mu kažemo šta se desilo - ispričale su komšije nesrećnog čovjeka u razgovoru za "Blic".

Deda Miloš, po kome je uhapšeni mladić dobio ime, za tragičnu smrt svoje porodice nije znao sve dok njegovi rođaci nisu došli u selo kako bi mu saopštili vijesti.

Predragov brat od strica koji radi u Domu zdravlja u Bojniku obavijestio deda Miloša i njegovu supruga da je njihov unuk pobio cijelu porodicu.

Mještani su u razgovoru sa reporterima otkrili da je i deda Miloš davno sekirom pokušao da ubije svoju suprugu, te da je zbog toga bio na pshijatrijskom liječenju.

Inače, mladić za koga se sumnja da je počinio četvorostruko ubistvo, često je krao novac od djeda Miloša koji mu je slao sin iz Beograda.

Zločin počinjen zbog novca?

Podsjećanja radi, Miloš Ilić uhapšen je zbog sumnje da je ovaj zločin počinio sjekirom, u iznajmljenoj kući u Leskovcu, u noći između 9. i 10. maja. Navodno je masakru prethodila svađa sa ocem Predragom, koji nije htio da mu da novac.

On je uhapšen oko 16 sati u nedjelju, a policiji je, navodno, priznao zločin.

Kako smo već pisali, osumnjičeni Miloš liječeni je psihijatrijski pacijent.

Porodica Ilić-Radojković se, kako je saopštilo Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, nalazi na evidenciji Centra za socijalni rad Leskovac od kraja 2016. godine kao korisnik novčane socijalne pomoći.

Тагови:
  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Серија: Авионџије (Р) (12+)

    Авионџије

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    ''''''''''Серија: Од јутра до сутра (12+)

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:50 Центар дана

    Центар дана