Varvarin

Djeda koji je zaklao ženu u Varvarinu bio psihički nestabilan: Ljekari rekli da "može svakom da naudi"

  • Извор: Новости.рс
  • 17.07.2021. 17:30

Danas je u Varvarinu došlo do ubistva, a potom i samoubistva, kada je A. D. (82) oduzeo život A. K. (47) tako što ju je preklao.

Kako pišu "Novosti", njih dvoje nisu živjeli zajedno, ona se brinula o njemu, spremala mu je hranu i brinula se o njegovoj higijeni.

Navodno nisu bili u emotivnoj vezi, a nijedno od njih nema dosije. Nakon ubistva, počinilac je presudio i sebi, tako što se obesio u ekonomskom objektu kuće. Sve se dogodilo u njegovom domaćinstvu, u ulici nedaleko od Doma zdravlja.

Njegova kćerka S. M. rekla je da je njen otac više puta bio na psihijatrijskom liječenju i da je kombinovao lijekove i alkohol.

- On je tamo znao da bude fin i da kada ga puste sa liječenja i dođe kući ponovo uzme piće i lijekove. Sve je to tako radio. Zadnji put ja sam se brinula da potpišem da ga puste i pitala sam doktorku da li on može da naudi nekom. Ona je meni rekla: "On može svakome da naudi" - rekla je ona.

Komšija muškarca koji je počinio zločin, B. J. rekao je da je on i 2018. godine pokušao da izvrši samoubistvo. On ga je pronašao kada se obesio i skinuo sa vješala. Tada je bio u nesvijesti, a nakon pokušaja samoubistva je završio na psihijatrijskom liječenju.

- Tada smo čuli neko komešanje i ubrzo sam vidio da je otišao u šupu, gdje se i sada objesio. Pozvao sam komšiju da mi pomogne jer sam znao da neću moći sam da ga skinem - rekao je i dodao da je sve navodilo na to da će se dogoditi nešto što se upravo desilo.

Pročitajte još:

Radnik na gradilištu izboden: Pročitajte detalje

Horor u Srbiji! Djed (82) zaklao ženu koja ga je njegovala pa se objesio

ATV u Modriči, izlile se fekalne vode: Moraće se dezinfikovati ulice

Njemačka: Pukla brana na rijeci Rur, evakuacija stanovništva